Honda Brandstof Stabilisator Benzine
  • Honda Brandstof Stabilisator Benzine

Honda Brandstof Stabilisator Benzine

Ref: PT0029A4

Honda brandstof stabilisatior is een brandstof toevoeging die de eigenschap heeft brandstof voor lange tijd te bewaren en houdt de brandstof in een goede conditie tot 24 maanden.
Geschikt voor 4 takt motoren.  Zeer geschikt voor aggregaten, motoren die lange periode niet gebruikt worden.

€ 10,04
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Geschikt voor 4 takt motoren.  Zeer geschikt voor aggregaten, motoren die lange periode niet gebruikt worden.  Honda Fuel Stabilizer is een brandstof toevoeging die de eigenschap heeft brandstof voor lange tijd te bewaren en houdt de brandstof in een goede conditie tot 24 maanden. Conserveert brandstof wanneer ze lange tijd in de tank blijft zonder gebruik. Beschermt brandstofpomp tegen corrosie en slijtage. Maakt de brandstofleidingen ideaal schoon en verhindert de vorming van afzettingen, die door oxidatieproducten veroorzaakt worden. Vergemakkelijkt het starten van de motor na lange stilstand. Voorkomt oxidatie van de brandstoftank. Vormt een beschermende filmlaag op alle onderdelen van het brandstofsysteem.


Toepassingsgebied
Geschikt voor alle soorten benzine van 4 takt motoren.  Zeer geschikt voor aggregaten, grasmaaiers, motoren die lange periode niet gebruikt worden.

Productdetails
Ref: PT0029A4