Service

Gentec Energy

Service is Power!

 

Het voorgeschreven onderhoud of het jaarlijkse onderhoud is belangrijk
Onderhoud is belangrijk om er zeker van te zijn dat uw aggregaat in topconditie verkeert en die prestatie levert waarvoor het is aangeschaft. Dit betekent dan u bij een noodstroom aggregaat minstens de olie en het oliefilter elk jaar moet vervangen. Wanneer u het aggregaat elke maand een halfuur laat draaien is het van belang dat het aggregaat belast wordt met ca. 50-60%. Wanneer u het aggregaat laat lopen zonder belasting komt het aggregaat niet op temperatuur, waardoor er condenswater in de motorolie komt die de motor kan beschadigen.

Bij een noodstroomaggregaat moet ook de kwaliteit van de brandstof jaarlijks gecontroleerd worden. Door de biologische toevoegingen door de fabrikant van de brandstoffen loopt de houdbaarheid van de brandstoffen tegenwoordig snel achteruit. Daarom moet er een brandstofverbeteraar toegevoegd worden om de houdbaarheid van de brandstof te verlengen. Hierdoor wordt de houdbaarheid van de brandstof verlengd tot 2 jaar. Na 2 jaar moet de brandstof vervangen worden. Voor de Benelux hebben we een efficiënte service organsatie om uw aggregaat in topconditie te houden.

Onze 1500 omw/min dieselaggregaten
De dieselaggregaten zijn compact. Het ontwerp wordt regelmatig aangepast aan wijzigingen in de techniek, om het gebruik door de klant te verbeteren, om het geluid te verminderen, om de aggregaten aan te passen aan de steeds wijzigende Europese milieu wetgeving en om de concurrentie positie te verbeteren.
Kwaliteit en het lage brandstofverbruik zorgen er voor dat onze aggregaten een economische en betrouwbare oplossing zijn voor noodstroom en continue energievoorziening in een stedelijke omgeving, bouwplaatsen, festifals, boerenbedrijven, bloementeelt enz. Indien gewenst kunnen we de brandstoftank vergroten of het aggregaat koppelen aan een aparte of verwisselbare brandstoftank om de bedrijfsuren per hoeveelheid brandstof te vergroten.

Laatste Nieuws